Elenenty statystyki opisowej.Teoria prawdopodobieństwa i kombinatoryka
Tancerz:
Średnia arytmetyczna wyników: 3 ,4 ,5 ulegnie zmianie, gdy dopisze się do nich następne dwa
wyniki:
A)1 i 7
B)4 i 4
C)2 i 7
D)3 i 5
10 paź 19:18
Basia:
i licz kolejne
| | 3+4+5+1+7 | | 20 | |
A) |
| = |
| = 4 nie zmieniła się |
| | 5 | | 5 | |
dalej licz sam
10 paź 19:29
Tancerz: | | 3+4+5+4+4 | | 20 | |
B) |
| = |
| =4 nie zmieniła się |
| | 5 | | 5 | |
10 paź 19:48
Tancerz: | | 3+4+5+2+7 | | 21 | |
C) |
| = |
| =4,2 zmieniła się |
| | 5 | | 5 | |
10 paź 19:52
Tancerz: | | 3+4+5+3+5 | | 20 | |
D) |
| = |
| =4 nie zmieniła się |
| | 5 | | 5 | |
prawidłowa odpowiedz to C)
10 paź 19:58
Tancerz: jak się nie pomyliłem to powinno być dobrze sprawdz je Basia
10 paź 20:07
Tancerz: w takim razie przeglądnij to zadanie i napisz jak poszło
Basia, ja napiszę w nowym poście zadanie następne i robimy dalej
10 paź 20:19
Tancerz: myslę że jest dobrze policzone ale lubię jak Basia przegladniesz
10 paź 20:27