| 2 | 2 | 4 | 8 | |||||
(x − | )3 = x3 − 3* | x2 + 3* | x − | |||||
| 3 | 3 | 9 | 27 |
| 2 | 4 | 8 | ||||
(x − | )3 = x3 − 2x2 + | x − | ||||
| 3 | 3 | 27 |
| 2 | 7 | 2 | 4 | 8 | 7 | |||||||
(x − | )3 − | (x − | ) = (x3 − 2x2 + | x − | ) − | (x − | ||||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 27 | 3 |
| 2 | ||
) | ||
| 3 |
| 2 | 7 | 2 | 34 | |||||
(x − | )3 − | (x − | ) = x3 − 2x2 − x + | |||||
| 3 | 3 | 3 | 27 |
| 2 | 7 | 2 | 169 | 34 | 169 | |||||||
(x − | )3 − | (x − | ) − | = x3 − 2x2 − x + | − | |||||||
| 3 | 3 | 3 | 27 | 27 | 27 |
| 2 | 7 | 2 | 169 | |||||
(x − | )3 − | (x − | ) − | = x3 − 2x2 − x − 5 | ||||
| 3 | 3 | 3 | 27 |
| 2 | ||
y = x − | ||
| 3 |
| 7 | 169 | |||
y3 − | y − | = 0 | ||
| 3 | 27 |
| 7 | 169 | |||
(u + v)3 − | (u+v) − | = 0 | ||
| 3 | 27 |
| 7 | 169 | |||
u3+3u2v+3uv2+v3 − | (u+v) − | = 0 | ||
| 3 | 27 |
| 169 | 7 | |||
u3 + v3 − | + 3uv(u+v) − | (u+v) = 0 | ||
| 27 | 3 |
| 169 | 7 | |||
u3 + v3 − | +3(u+v)(uv − | ) = 0 | ||
| 27 | 9 |
| 169 | ||
u3 + v3 − | = 0 | |
| 27 |
| 7 | ||
3(u+v)(uv − | ) = 0 | |
| 9 |
| 169 | ||
u3 + v3 − | = 0 | |
| 27 |
| 7 | ||
uv − | = 0 | |
| 9 |
| 169 | ||
u3 + v3 = | ||
| 27 |
| 7 | ||
uv = | ||
| 9 |
| 169 | ||
u3 + v3 = | ||
| 27 |
| 343 | ||
u3v3 = | ||
| 729 |
| 169 | 343 | |||
t2 − | t + | = 0 | ||
| 27 | 729 |
| 169 | 4*343−1692 | |||
(t − | )2 + | = 0 | ||
| 54 | 2916 |
| 169 | 27189 | |||
(t − | )2 − | = 0 | ||
| 54 | 2916 |
| 1 | ||
y = | (3√676−12√3021 + 3√676+12√3021) | |
| 6 |
| 2 | 1 | |||
x − | = | (3√676−12√3021 + 3√676+12√3021) | ||
| 3 | 6 |
| 1 | ||
x = | (4 + 3√676−12√3021 + 3√676+12√3021) | |
| 6 |
| 169 | ||
u3 + v3 = | ||
| 27 |
| 7 | ||
uv = | ||
| 9 |
| 1 | ||
u1 = | 3√676−12√3021 | |
| 6 |
| 1 | ||
v1 = | 3√676+12√3021 | |
| 6 |