matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
janek:
(0.04)
4
*15
8
mam problem z zadaniem czy moze ktos rozwiazac
9
4
*3
0
9 paź 20:17
Problemowa:
(4 * 10
−2
)
4
*15
8
(4 * 15
2
* 10
−2
)
4
9
4
=
=
= 1
9
4
*1
9
4
9
4
9 paź 20:25
krystek:
1
Podpowiadam0,04=
25
15
8
=3
8
*5
8
9=3
2
3
0
=1
9 paź 20:26