Oblicz
Adam: Proste zadanie Proszę was o pilną pomoc
Wyznacz liczbę x−3/2 jeśli wiadomo,że 622+621 podzielić przez 13*619 − 620
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.Będę bardzo wdzięczny każdej osobie,która mi pomoże.
9 paź 18:00
Adam: dopisek x=622.....
9 paź 18:02
Eta:
| | 621(6+1) | |
x= |
| = ...... = 62 |
| | 619(13−6) | |
(6
2)
−3/2= ....
9 paź 18:15
Adam: O Eta jak zawsze jesteś wielki.Bardzo dziękuje za pomoc
9 paź 18:18
Eta:
Jestem kobiEta
9 paź 18:20
niematematyk: A nie powinno tam być
9 paź 18:44
Mat: faktycznie chyba tak powinno być
9 paź 18:49
Adam: Czyli powinna być tam jeszcze jedynka
9 paź 18:51
Adam: Nie, nie macie racji jednak chyba Eta ma dobrze.Mógłby to ktoś jeszcze potwierdzić.Będę bardzo
wdzięczny.
9 paź 19:07
Eta:
Napisałam poprawnie

Niematematyk .... ma adekwatny nick ...do swojej wiedzy
9 paź 19:09
niematematyk: Dla tego zadałem pytanie, bo się zastanawiałem nad tym
9 paź 19:11