funcje wielomianowe
facebook: Dla jakich argumentów, funkcja f(x) = −3x4 (x − 5)3 (x + 2)7 przyjmuje wartości ujemne?
8 paź 21:19
Mateusz: f(x)<0 taką nierownosc wielomianową rozwiąż
8 paź 21:20
krystek: x=0 x=5 x=−2 a o jest 4 krotnym więc punkt odbicia!
8 paź 21:21
Eta:
8 paź 21:22
krystek: Eta mam problem z rys .Czy trzeba opanować program do rys?
8 paź 21:24
Eta:
Nie........ po prawej masz "rysuję" kliknij tam i zobaczysz jakie to proste

Narysuj mi dwa kolorowe okręgi ... czekam
8 paź 21:26
krystek: Już próbowałam,i nic.Oj nie te lata
8 paź 21:29
Eta:
8 paź 21:30
Eta:
Dawaj !.......... do skutku
8 paź 21:31
krystek: Analfabetą w tym wzgledzie jestem.Jak ładnie narysowałas !
8 paź 21:34
krystek: Poczekam na przyjazd syna ! Musi mi pokazać.
8 paź 21:38