matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie
Anka:
Mam pytanie posiada ktoś taką książkę 2012 rok?
http://www.google.pl/imgres?q=matematyka+rozszerzona+operon+zadania+i+testy&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbnid=S_ZTgnNCV289WM:&imgrefurl=http://www.eduksiegarnia.pl/matematyka-matura-2012-testy-arkusze-zakres-rozszerzony-p-6448.html&docid=KNczjZOVuUQwiM&w=360&h=498&ei=HmiQTrTnDqSi4gSpouDOAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=599&vpy=173&dur=1063&hovh=264&hovw=191&tx=111&ty=146&page=1&tbnh=127&tbnw=92&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:3,s:0
8 paź 17:12
Trivial:
Ja swoją niedawno sprzedałem, ale rok 2010.
8 paź 18:36