matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość wyrażenia
Tymbark:
5
100
+5
100
+5
100
+5
100
+5
100
8 paź 13:29
pasjonat:
5*5
(
100)=5
(
101)
8 paź 13:30
gwiazda:
5*5
100
=5
1+100
=5
101
8 paź 13:30
pasjonat:
5*5
1
0
0
=5
1
0
1
8 paź 13:31