Bardzo proszę o pomoc
Monika: Należy rozwiązać rozkładając na czynniki.Czy tak będzie dobrze?
x3−−√2x2+x−√2=0 x2(x−√2)+(x−√2)=0
function(a){if(this===void 0||this===null)throw new TypeError;var
d=Object(this),c=d.length>>>0;if(c===0)return-1;var
b=0;arguments.length>0&&(b=Number(arguments[1]),b!==b?b=0:b!==0&&b!==1/0&&b
!==-(1/0)&&(b=(b>0||-1)*Math.floor(Math.abs(b))));if(b>=c)return-1;for(b=b>=
0?b:Math.max(c-Math.abs(b),0);b<c;b++)if(b in d&&d[b]===a)return b;return-1}
8 paź 11:35
krystek: Dobrze i teraz (x−√2) przed nawias
8 paź 11:52