matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Patryk:
−2≤log
2
x ?=? log
2
x≥−2 czy dobrze ?
7 paź 19:02
krystek:
I teraz −2=log
2
y to wg def log : 2
−2
=y czyli −2= ...
7 paź 19:16
Patryk:
chodziło mi tylko o ten zapis czy poprawnie
7 paź 19:19
krystek:
ok
7 paź 19:36