Narysuj wykres funkcji/opis
022: Gdyby ktoś mógł mi to narysować, podać linka jak się do tego zabrać będę wdzięczny.
y= −x+1 dla x≤2
y= 2x+1 dla x>2
6 paź 23:10
Eta:
1/ rysujesz część prostej y=−x+1 tylko dla x ≤2
( czyli półprosta z początkiem w punkcie (2,1)
2/ podobnie część prostej y=2x+1 dla x >2
( półprosta bez początku w punkcie (2,5)
6 paź 23:15
022: Dzięki, ale mimo wszystko przydał by mi się jakiś link do podobnego zadania
6 paź 23:23
6 paź 23:30
022: Bardzo dziękuje. Pozdrawiam!
6 paź 23:33
6 paź 23:33