matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzory
kaska:
Powie mi ktoś na co są te wzory proszę Pp=
a
2
√
3
4
Pb=3a
2
6 paź 20:44
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/856.html
6 paź 20:46
kaska:
dziękuje a ten drugi?
6 paź 20:47
em:
Pole podstawy i pole boczne ?
6 paź 20:50
Eta:
a
2
√
3
P
p
=
4
P
b
= 3a
2
6 paź 20:50
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/968.html
6 paź 20:51