matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane są punkty
Alek:
Dane są punkty A=(−1;1), B=(−3;3) . Oblicz pole czworokąta wiedząc że punkty A` i B` są obrazami punktów A i B w symetrii względem osi Ox.
6 paź 19:54
Eta:
P(trapezu ABCD)=.... ( nawet kratki da się policzyć
6 paź 21:52