matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba 1/5 - 2?p{5} jest równa?
Sławek:
Liczba 1/5 − 2/
√
5
jest równa? Zacinam się przy
√
5
/5
√
5
− 10/5
√
5
6 paź 16:33
ICSP:
1
2
√
5
1 − 2
√
5
−
=
5
5
5
6 paź 16:34
pomagacz:
2
√
5
2
√
5
*
=
√
5
√
5
5
1
2
√
5
−
= ...
5
5
6 paź 16:35