matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicować wykres funkcji x→ w(x)
Paweł :
Naszkicować wykres funkcji x→ w(x) : w(x) = 2(x − 1)
2
x
3
(x + 2)
5
w(x) = (x+1)(x−1)(x+2)(2−x) w(x)= 2(x − 1)
2
x
3
(x + 2)
5
(x+1)(x−1)(x+2)(2−x) prosze o pomoc, z góry dziekuje
6 paź 10:36
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/142.html
6 paź 10:37