matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Gdzie jest błąd ?
Piotrek:
a=b a+a=b+a 2a=b+a 2a−2b=b+a−2b 2(a−b)=a−b 2=1
5 paź 16:23
ICSP:
a−b = 0 przedostatnia linijka:
NIE DZIEL PRZEZ 0
5 paź 16:24
Trivial:
To takie stare.
Mam lepsze:
http://www.lolblog.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/1290616506315.jpg
5 paź 16:28