4 paź 18:51
krystek: Jak szybkie, to licz!
4 paź 18:52
wqe: dla was szybkie, dla mnie nie
4 paź 18:54
krystek: Napisałeś sam !
4 paź 18:55
xyz: nie wiem co ostatnio dzieje się na tym forum.. zamiast pomocy i wytłumaczenia, sypią się
komentarze w stylu: policz sam, to łatwe, czemu nie myślisz... to nie niebieska linia.
4 paź 18:58
krystek: 4) wyłącz przed nawias 5
? i skróci się z mianownikiem
4 paź 18:59
krystek: aby wyznaczyć b zastosuj wzór (Δ +Ω)(Δ −Ω)= Δ2 − Ω2
4 paź 19:02
wqe: z b akurat nie mam problemu, glownie chodzilo mi o a.
przez to 26 cos mi nie chce wyjsc
4 paź 19:03
krystek: licznik 516+514= 514(52+1)=514*26 i 26 skraca sie z mkianownikiem
4 paź 19:20
wqe: juz wiem, gdzie robilem blad

dzieki ci za pomoc.
a patrzyles na to zadanie 1?
4 paź 19:25
krystek: A kto to przeczyta ,ja nie!
4 paź 19:39
4 paź 19:42