matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamiana jednostek
pietrek1234:
ile 1 tona ma dekagramów ile gramów, a ile kilogramów?
4 paź 18:01
krystek:
Zamień najpierw na kg potem na dkg a następnie na g pamiętaj 1t=1000kg 1kg=100dkg 1dkg=10g Tojest chyba Tobie znane.
4 paź 18:04