matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szukana w potedze
patrycja:
Jak obliczyć (−3)
n
= −243
4 paź 17:02
ICSP:
zamień −243 na (−3)
coś
musisz tylko wyznaczyć coś
4 paź 17:10
patrycja:
(−3)
n
= (−3)
5
n=5 zgadza się?
4 paź 17:12
ICSP:
4 paź 17:13