Określić funkcje złożone
Student1roku: Określić funkcje złożone: fof , fog, gof, gog oraz podać ich dziedziny, jeżeli:
3 paź 21:53
sushi_ gg6397228:
zalezy jaki podali przepis na uczelni na skladanie, bo co uczelnia to inaczej to robia
f o g = f(g(x)) lub f o g = g(f(x))
3 paź 22:15
Student1roku: Na Politechnice Wrocławskiej...
3 paź 22:30
sushi_ gg6397228:
to mnie nie interesuje jaka nazwa uczelni, tylko jak prowadzacy zajecia okreslil skladanie
3 paź 22:44
Student1roku: Jeszcze nie wiem, bo nie mieliśmy, tego, natomiast mieliśmy się zapoznać ze zdaniami, więc
pisze żeby zobaczyć o co chodzi wgle
3 paź 22:47
3 paź 22:50
b.: serio gdzies definiuja f o g = g(f(x)) ?
4 paź 15:09
Trivial: serio b.
4 paź 16:32
andru: gof
16 paź 19:00