matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
sciana:
3*
3
√
2
/2*
3
√
3
=
3
√
2,25
3 paź 21:09
M:
10 mar 11:08
Jolanta:
3*
3
√
2
*
3
√
3
=
3
√
2,25
2
3*
3
√
6
=
3
√
2,25
2
3
√
27
*
3
√
6
=
3
√
2,25
3
√
8
U{
3
√
162/8
=
3
√
2,25
3
√
20,25
≠
3
√
2,25
a może 0 zniknęło
11 mar 10:00