matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja homograficzna
asik:
naszkicuj wykres proporcjonalności odwrotnej γ=
4
x
i odczytaj rozwiązanie równania
4
x
=−2 oraz rozwiązanie nierówności
4
x
≤1
1 paź 21:00
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/159.html
− podobny przykład.
1 paź 21:03
asik:
dzięki za podpowiedz
1 paź 21:24
frycz:
y=−6x
19 lis 07:52