matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dzieki za pomoc. Zadanie z podówjną wartością bezwzględna
Piotrek:
3x − 5
Nie wiem jak to zrobić! Rozwiąż równianie: |2x| = |
|
2
30 wrz 21:16
sushi_ gg6397228:
|a|= |b| <==> a=b lub a= −b
30 wrz 21:18
Piotrek:
dzięki wielkie
30 wrz 22:16