matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza- oblicz.
marek:
(
√
3+2
√
2
)
x
+ (
√
3−2
√
2
)
x
= 6
30 wrz 20:13
sushi_ gg6397228:
podniesz do kwadratu
30 wrz 20:25
Eta:
1
3+2
√
2
=
3−2
√
2
podstaw (
√
3+2
√
2
)
x
= t , t >0
1
t+
= 6
t
dokończ .........
30 wrz 23:06