matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania osi symetrii i współrzędne środka symetrii hiperboli
mrauu89:
podaj równania osi symetrii i współrzędne środka symetrii hiperboli o równaniu 1) f(x)=3/x−6 2) y=5/(x+1) pomóżcie bo wgl tego nie czaje...
29 wrz 19:13
Gustlik:
Wskazówka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=2456
. Tu masz wszystko wyjaśnione. Pozdrawiam
30 wrz 00:02