matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdź tożsamość
malwina:
(tgα−1)(ctgα+1)=tgα−ctgα
29 wrz 16:22
Trivial:
Wymnożyć nie łaska?
29 wrz 16:24
Stachu:
L= tgα*ctgα+tgα−ctgα−1= 1+tgα−ctgα−1= tgα− ctgα
29 wrz 16:25