matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak obliczyc
Kacper:
Jak to obliczyc
−2−
√
2
4
√
2
2
28 wrz 22:24
Trivial:
−2−
√
2
4
√
2
2
1/2
*2
1/4
2
3/4
1
= −1−
= −1−
= −1−2
−1/4
= −1−
2
2
2
4
√
2
29 wrz 10:34