matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja potęgowa
c'estmoi:
125
2
3
− (0,2)
−1
[
* (0,2)
−3
]
3
4
=
(0,5)
−2
5
2
−5
5
4
[
* 5
3
]
3
4
= (
)
3
4
= ?
4
2
2
nie wiem czemu ale wychodzi mi
125
4
a powinno być same 125?
28 wrz 19:05