Proszę o pomoc
Julia : Rozwiąż
28 wrz 17:42
Trivial: Pozbądź się silni. Zostanie do rozwiązania równanie kwadratowe.
28 wrz 17:43
Świrek: Liczba 3 jest dwukrotnym pierwiastkiem wielomianu W określonego
W(x)=x4−3x3+ax2+bx−18 znajdź pozostałe pierwiastki wielomianu ..
28 wrz 17:48
Julia : tylko ja mam problem właśnie z usunięciem silni, nie potrafię rozpisać tego równania, aby
pozbyć się silni
28 wrz 17:48
Julia : proszę o pomoc
28 wrz 17:56
Trivial:
| (n+2)! | | n!*(n+1)(n+2) | |
| = |
| = (n+1)(n+2). |
| (n−1)!*n | | n! | |
Dalej już pewnie wiesz.
28 wrz 18:00
Julia : dziękuję bardzo
28 wrz 18:03