matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykresik dziwny
Anka:
Narysować wykres w jednym ukłądzie współrzędnych: G(x)= x
2
− π x F(x)=sinx D=<−π, 2π>
27 wrz 19:32
xXx:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=sinx+and+x^2-pix+for+x+from+-pi+to+2+pi
27 wrz 19:36
Anka:
Ale mi chodziło o wykres w układzie współrzędnych gdzie na osiach są liczby π jesli można
27 wrz 20:12