potęgi
mique: Oblicz: (1
13)
3 * (−3
34)
2 :3 − (
13)
2= i powinno wyjść 11, a mi za nic nie
wychodzi

Pomoże ktoś?
26 wrz 23:23
Anna: piszę
26 wrz 23:30
Anna: | | 4 | | 15 | | 1 | | 64 | | 225 | | 1 | | 1 | |
= ( |
| )3*(− |
| )2:3− |
| = |
| * |
| * |
| − |
| = |
| | 3 | | 4 | | 9 | | 27 | | 16 | | 3 | | 9 | |
| | 100 | | 1 | | 99 | |
= |
| − |
| = |
| = 11 |
| | 9 | | 9 | | 9 | |
26 wrz 23:33
mique: super, dziękuję .... mi wychodzi −
1019
26 wrz 23:34
mique: oooo super minusa nie zredukowalam ...buuuuu
bardzo dziękuję Anno

!
26 wrz 23:35
Anna:
26 wrz 23:36