matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie wlazic nie wlazic nie wlazic
nie wlazic:
√
2
log
2
(sin135) = log
2
(sin(90+45)) = log
2
(
)
2
√
2
2
x
=
2
(2)
1
2
2
x
=
2
2
x
= (2)
1
2
−1
2
x
= (2)
−
1
2
1
x = −
= −0,5
2
26 wrz 20:22