matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
asia:
log
0,0016
5
26 wrz 16:00
Grześ:
zamiana podstawy:
log
5
5
1
1
1
log
0,0016
5=
=
=
=−
log
5
0,0016
log
5
5
−4
−4 * log
5
5
4
26 wrz 16:09
Viki:
Log
4
5
19 gru 21:09