logarytmy
martaaaa: predstaw w postaci potegi liczby 5
52 * 125− 23 * (15 )2
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
25 − 2 12
25 wrz 18:43
dero2005:
125 = 53
25 = 52
(ax)y = a(x*y)
(ax*ay) = a(x+y)
axay = a(x−y)
25 wrz 19:00
ICSP: dero2005 moim zdaniem czerwony bardziej razi po oczach i dłużej zostanie w pamięci
25 wrz 19:01
martaaaa: i tak ni rozumięęę

(((((((((((((((((((((((((((((
26 wrz 17:49
dero2005: napisz ten przykład tak , żeby było widać o co tam chodzi bo w tej postaci nie widać które
liczby są wkładnikami (skorzystaj z funkcji Kliknij po więcej przykładów) po lewej
stronie na dole
26 wrz 17:57