matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a to tylko fragment zadania przez który nie mogę przebrnąć xD
Julia:
Wiem, że zaraz będzie śmiech na sali ale liczę to już setny raz i nie wychodzi tak jak powinno
. Więc UPRZEJMIE proszę o pomoc: log
3
1
√
3
25 wrz 17:33
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/102809.html
25 wrz 17:35
ICSP:
hi hi
1
log
3
√
3
1
3
x
=
√
3
3
x
=
√
3
−1
3
x
= 3
−1/2
x =
25 wrz 17:35
Eta:
25 wrz 17:36
ICSP:
jak zwykle szybsza. Jak ty to robisz?
25 wrz 17:38