matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układy równań
korsarz!!!!!!!!!!!1:
Dla jakich wartości m i k para licz: x = 3, y =2 jest rozwiązaniem podanego układu równań? mx+ky=5 (k-1)x-2my= -1
8 mar 18:01
Eta:
Już rozwiązane
! w poprzednim poście!
8 mar 22:23