matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
zuza:
funkcja y=x
2
+bx+c osiąga najmniejszą wartość równą y=4 dla x=2 gdy: a. b=−4 i c=8 b. b=4 i c=−8 c. b=−4 i c=−8 d. b=4 i c=8
24 wrz 14:50
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/102654.html
24 wrz 15:00