matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczba (p{3}+p{7})^2 jest równa ?
xxx:
Liczba (
√
3
+
√
7
)
2
jest równa ?
22 wrz 21:32
Eta:
a=
√
3
b=
√
7
(a+b)
2
= a
2
+2ab+b
2
otrzymasz wynik: ............
22 wrz 21:34
Mateusz:
https://matematykaszkolna.pl/strona/55.html
Pierwszy wzór i jedziesz
22 wrz 21:34