musze porownac gestosc metanu i powietrza a mam rozne jednostki
vaanila: zamieni mi ktoś
1,2kg/m3 na g/m3
błagam
natychmiast
z moich obliczeń wynika ze to bedzie 1200g/cm3
ale nie jestem pewna
22 wrz 18:30
dero2005:
| | kg | | g | | g | |
chcesz zamiany |
| na |
| czy na |
| ? |
| | m3 | | m3 | | cm3 | |
22 wrz 18:34
Trivial: natychmiast
22 wrz 18:36
dero2005:
| | kg | | g | | g | |
1 |
| = 1000 |
| = 0,001 |
| |
| | m3 | | m3 | | cm3 | |
22 wrz 18:38
vaanila: z kg/m3 na g/m3
22 wrz 18:39
dero2005: kg jest 103 razy większy od grama
22 wrz 18:42
vaanila: ruchy bo nie mam czasu
zamień ktos to na te cholerkowate
gcm3
22 wrz 18:43
vaanila: hmmm... to będzie tak
1,2km/m
3 =1200g/cm
3
prawda
22 wrz 18:46
dero2005: | | km | | g | | g | |
zdecyduj się co chcesz, raz piszesz |
| później |
| a jeszcze później |
| ? |
| | m3 | | cm3 | | m3 | |
22 wrz 18:53
vaanila: pomyłka
zamien na g/cm3
dobrze zrobiłam
22 wrz 18:54
22 wrz 18:57
vaanila: dzięki
22 wrz 18:59
oooo: logarytmy sa proste

wystarczy tylko umiec wzory
22 wrz 19:05