matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
monia555:
2log
5
2 + log
5
3
22 wrz 17:26
dorota:
log
5
2
2
+ log
5
3= log
5
4+log
5
=3+ log
5
(4*3)=log
5
12
22 wrz 17:29
dorota:
log
5
2
2
+ log
5
3= log
5
4+log
5
3= log
5
(4*3) =log
5
12 teraz dobrze
22 wrz 17:31
monia555:
dzięki
22 wrz 17:37