matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
beti:
29
1
4
−3
1
3
*6= 4:(2
1
4
−1
3
4
)+3
1
2
= 3*
1
3
−4
2
5
*
5
11
=
22 wrz 17:13
gwiazda:
Zamień na całości na ułamki a potem według kolejności zamieniając na wspólny mianownik
22 wrz 17:15