matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
oli:
3 * 1/3 − 4 2/5 *5/11= 4 : (2 1/4 − 1 3/4) + 3 1/2= 29 1/4 − 3 1/3 * 6=
22 wrz 16:54
oli:
3
1
3
−4
2
5
*{5}{11}= 4:(2
1
4
−1
3
4
)+3
1
2
= 29
1
4
−3
1
3
*6=
22 wrz 17:07