matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz
czesio:
Dane sa zbiory A={1,2,3,4,5} B={2,3,4,7,8} C={4,5,6,7,9} wYZNACZ: A∪B∪C (A∪B)nC
20 wrz 23:21
sushi_ gg6397228:
AuBuC==== wypisujemy wszystkie elementy, jezeli jakis sie powtorzy to tylko jeden raz
20 wrz 23:26