matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
xxx:
Oblicz :
√
32
:
√
2
−3
−
1
0
*3
8
*(3
√
3
)
2
20 wrz 19:08
rupert:
...=4−3=1
20 wrz 19:56
chomi$:
√32:√2−3−10*38*(3√3)2= 4√2:√2− 3−2*27=4−1/9*27=4−3=1
20 wrz 20:05