matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wzory funkcji kwadratowej
Anastazja P:
Napisz wzór funkcji kwadratowej jeśli f(x)=ax
2
+ bx+ c , jeśli f(−3)=0, f(−1)=f(5)=3
20 wrz 17:38
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/102301.html
20 wrz 18:21