matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko z %%%%%
olllla :
jak to zrobic zadanie z 6 klasy
! tłumaczenie : 150% liczby ? to 300
20 wrz 17:24
aqua :
♥
20 wrz 17:24
78:
150
*x=300
100
20 wrz 17:25
artur:
150
150
* ? = 300 / :
100
100
100
? = 300 *
= 200
150
20 wrz 17:26