jak to obliczyć
miko: wiadomo,ze x0,1205=6.Wtedy x0,3615 równa się:
19 wrz 18:53
Vax: Zauważ, że 0.3615 = 0.1205 * 3
19 wrz 18:54
Kejti:
x
0,1205 = 6
x
0,3615 = (x
3)
0,1205
19 wrz 18:55
młody matematyk: trafna uwaga Vax
19 wrz 18:55
Kejti: a mnie to już nikt nie pochwali

i jeszcze mi zadanko zabrali..
19 wrz 18:57
Vax: Przepraszam
19 wrz 18:57
Grześ: Taki jest okrutny dzisiejszy świat

Nie przejmuj się Kasiu, będą inne zadanka...
19 wrz 18:59
Kejti: No..chociaż Ci przykro..
19 wrz 19:00
Grześ: No.. "chociaż" tyle dobrych stron znalazłaś
19 wrz 19:00
miko: Kejti dzięki za wyjaśnienie
19 wrz 19:37