matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj wykres funkcji:
Krzychu:
Narysuj wykres funkcji: f(x) = |x
2
− 4| − 1
19 wrz 18:04
Vizer:
1) y=x
2
, u
→
=[0,−4] 2) y=x
2
−4, | | 3) y=|x
2
−4|, v
→
=[0,−1] 4) y=|x
2
−4|−1
19 wrz 18:08