matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
kajjjaaa:
9
0,7
*3
−0,4
19 wrz 11:09
oax:
9
0,7
* 3
−,04
= 3
2,1
* 3
−0,4
= 3
1,7
19 wrz 11:11
AC:
Chyba nie! wynik jest 3
19 wrz 11:13
oax:
Ależ błąd, haha. 3
1,4
* 3
−0,4
= 3
1
=3
AC czuwa
.
19 wrz 11:16