matematykaszkolna.pl
do Ety Basia: Witaj Eto emotikonkaemotikonka! Miło, że jesteś. Polecam zapoznanie się z postem "Malwina" (53 wpisy) emotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka Zabawa gwarantowana. Pozdrawiam
7 mar 23:06
Eta: Witaj Basiu! Dzisiaj nie mogłam być wcześniej( obowiązki domowe) Zaraz zobaczę co tam jest u "malwiny" ) Jeszcze słabo widzę na oczy ....ale już zerkam emotikonka
7 mar 23:15
Eta: Znalazłam " malwina" 2 posty .... to chyba nie to ? Wyrzuć na " górę"....
7 mar 23:19
Basia: o.k. zaraz będzie; a potem czekam na komentarz
7 mar 23:21
Eta: Basiu !..... zostawiam te wypowiedzi "uczonej" bez komentarzaemotikonka No co tu komentować! "wykształciuchów" u nas w Polsce mamy bez liku! a i jeszcze będziemy ich mieć coraz więcej jeżeli tacy: " mgr ( z kropką)" będą uczyć następne pokolenia! Mam nadzieję ,że 7*8 zawsze będzie równe 56 a nie 65 ale kto wie ?.. kto wie? emotikonka Pozdrawiam PRAWDZIWYCH MATEMATYKÓW!
7 mar 23:44
Basia: Nie poniosło mnie za bardzo ?
7 mar 23:46
Eta: Nie ależ skądemotikonka Nie mogliście przecież pozostawić tak bzdurnego uzasadnienia ot tak sobie! Owszem , mylić może się każdy ale tu nie chodziło o pomyłkęemotikonka! Myślę ,że to była jedna z ostatnich wizyt "pseudo- matematyka" na tym forumemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka! ( i bardzo dobrze)
7 mar 23:58
Basia: Mam taką nadzieję ! Przecież taka "pomoc" przynosi ogromne szkody emotikonkaemotikonka Dobrze, że Bogdan i Młody wyłapali te bzdury ! Malwina dostałaby jedynkę, a zła opinia o forum poszłaby na pewno "w świat".
8 mar 00:07
Basia: Mam taką nadzieję ! Przecież taka "pomoc" przynosi ogromne szkody emotikonkaemotikonka Dobrze, że Bogdan i Młody wyłapali te bzdury ! Malwina dostałaby jedynkę, a zła opinia o forum poszłaby na pewno "w świat".
8 mar 00:07
Basia: Nie jestem pewna, ale chyba AnMario wrócił, pod nickiem "Mariusz"
8 mar 01:12