matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
notacja
xyz:
oblicz. wynik przedstaw w notacji wykladniczej. (6*10
8
)*(5,5*10
7
)=
18 wrz 10:00
Sławek:
=33*10
15
18 wrz 14:30
Basia:
= 3,3*10
16
w notacji wykładniczej a*10
n
1 ≤ a < 10
18 wrz 14:32
ggh:
(0,81*0,0004)
0
,5
6 paź 22:16